Mina 3 favoritprodukter just nu

Maybelline's Dream Fresh 8-in-1 BB Cream är billig och bra!
"Suddar ut ojämnheter, vårdar, ljusar upp, lugnar huden, förenas enkelt med din hudton, återfuktar, skyddar med spf 30 och den är oljefri."
Oljefria produkter för ansiktet är ett måste för mig, annars blir jag glansig efter bara en liten stund. Det enda negativa med produkten är att det finns så få nyanser. Jag är oftast rätt brun, och därför blir den mörkaste nyansen medium näästan för ljus för mig.
 
Började med Xlash för bara några dagar sedan, men jag tror stenhårt på den! Mina ögonfransar är väl normallånga men väääldigt ljusa. Xlash är ett ögonfransserum som gör fransarna längre, fylligare och starkare. Har också hört att den ska göra fransarna mörkare (?), vilket jag hoppas på. Redan nu känns mina fransar längre och jag har knappt börjat!:)
 
L´Oréal Lash Architect 4D är den bästa maskaran jag använt på länge! Ger supersnygga fransar, är lätt att applicera, klumpar inte och smular sig inte under dagen.
 
Tummen upp för dessa produkter! ♥

Kommentarer
Mikael

Tjena, jag gillar din blogg!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från Mikael

2013-01-03 @ 20:50:27
URL: http://forum.modekampanj.com
B R O W N S U G A R

Kul att du är med & tävlar :}

2013-01-23 @ 21:55:12
URL: http://www.brownsugar.blogg.se
B R O W N S U G A R

Grattis :} Du vann nagellacket i min blogg. Maila din adress till s.blogg@hotmail.com så skickar jag det så fort som möjligt :)

2013-01-30 @ 18:48:37
URL: http://www.brownsugar.blogg.se
Sanna Preifelt - JULKALENDER ❤

Åh, behöver också köpa xlash tror jag :)

2014-12-05 @ 11:41:01
URL: http://sannasrum.se

Kommentera

Ditt namn

Kom ihåg mig?

E-mail (kommer ej att publiceras)

URL/Blogg