Some pics

Lite bilder från senaste veckan/veckorna! Lever livet och njuter av varenda minut:) Blir inte så mycket updates på bloggen just nu, så följ mig på instagram istället. @carolinafagerkull - Där är det betydligt mer aktivitet! Kommer väl igång här igen, eventually.. Take care! ♥

TGIF


Helgen

Hej hopp! Vilken härlig helg jag haft. På fredag kväll var jag med S och hans föräldrar på O'learys. Käkade gott och drack massa viiin:) Och hör & häpna, denna gång beställde jag inte ceasarsallad! Oxfile blev det istället och satan vad gött det var ❥ Hann bli lagomt berusad när det var dags för hemfärd, men istället stannade jag på Bergviken där alla andra muppar var:) Sen drog vi ut på Olivers. Jäkla kul kväll!

Lördag blev chill. Slet mig till Stadium outlet och köpte mig lite välbehövliga grejer (visar sen), på kvällen blev det film och mys hemma i soffan:) Och söndan blev ännu slöare än så..

 

OCH JAG HAR FAKTIGKT KÖPT MIG EN KEPS TIDIGARE I VECKAN! Äntligen. Helsvart fick det bli:) Då vet jag att den kommer till användning.

 

image description

image description