Tace care of yourself

Vaknade sent idag, såg att det regnade ute och att himlen var alldeles grå. Knappt något ljus tar sig in genom fönstrena. Bestämde mig direkt för en "ta hand om mig själv-dag". Har inte tänkt på några måsten, bara suttit, med tända ljus och rökelser. Ska nu fylla badkaret med varmt vatten och massor av skum och ligga där tills det är dags för middag:)

Kram på er ♥

Life is a flower

Jag är chockad! Igår tog jag med mig kameran ut, för första gången sen typ september. Med sommaren kommer kanske fotosuget tillbaka. För bara en månad sen gick jag runt i "sälja kameran-tankar". Aldrig säger jag nu. Det är ju detta som gör mig lycklig :)

New favourite

Nytt halsband. Föll pladask ♥ Älskar de två "tofsarna" längs ner :)

Me, myself & I


NewFick med mig lite nytt hem igår:) Två tunna baslinnen och en sjal i sköna färger!

Friday

Jag och Nelly låg och drog oss lite extra länge i sängen i morse :) Det är ju ändå fredag!

På eftermiddan hade jag tid för massage, och som jag hade längtat :) Men det var ingen vanlig massage det där inte. Djupgående, det gjorde ont och tårarna rann. Innan jag gick hem fick jag två "akupunkturplåster" i tinningen, som ska hjälpa mot min huvudvärk. Och vet ni, att just nu känner jag mig så sjuukt avslappnad i hela kroppen, från topp till tå! Dit ska jag helt klart igen :)

S är ute på en kort fisketur och jag pillar på lite här hemma i köket. Ska visa sen vad jag har sysslat med;) Mmmmm! ♥
Och gud så härligt med helg!


Thursday, black & white

[Jag idag]

Hej på er! ♥
I morse kände jag det där suget, som jag inte känt på länge, efter att blogga. Nu sitter jag här och har inte en susning om vad jag ska skriva! Haha.

Ett besök hos reumatologen i morse. Åkte därifrån lika frågande som jag kom dit. Allt jag fick höra, har jag redan hört.. Men mamma och lillebror [+ Nelly ♥] gjorde dagen lite bättre, åt lunch och sen drack vi kaffe på min balkong:)

Det är sommar ute. Typ. Nu när den tråkiga vintern är borta har lite av min energi kommit tillbaka. Än fast jag har ont och vissa dagar känns som skit, så är jag gladare än jag varit på länge :D Och min sommar kommer nog bli greeeeat!