Lady Gaga

Denna artikel från Aftonbladet hänger numera på vårat kylskåp!

Och hennes nya, Born this way, spelas konstant här hemma ♥


Cold


När ska den här kylan, som nu varit i typ flera veckor, ta att försvinna? Jag fryyyser ju!

Aja, fortsätter den här dagen med ett nytt avsnitt av One tree hill och en god lunch:)

Thursday


Idag har jag varit alldeles för slö! Hela dagen har jag kollat serier. Stylisterna, Gossip girl och One tree hill... Efter nöje kommer nytta, dags att städa hela lägenheten. Jag ska försöka mig på att dammsuga också, som i vanliga fall är S uppgift;)

Då vet ni vad jag gör resten av kvällen! Puuh..

Dizzy


Vår nya matta från Hemtex:) Kommer passa utmärkt i nya lägenheten! Jag är nog inte ensam om att bli yr direkt jag tittar på bilden;)

By the way, så är det ju faktiskt inte länge kvar tills vi packar ihop och flyttar. 1 & ½ månad ungefär. Men det kommer gå snabbt:) Nu är det färdigbabblat och dags att laga middag..

Kram på er!

Hemtex


Idag var S ledig, så vi tog oss en lååång sovmorgon:) Sen var vi tvugna att skynda oss till arbetsförmedlingen innan stängning. Bara för att vi var stressade fick vi stå 8 minuter i ett trafikljus och vänta på grönt.. 10 minuter över 4 kom vi fram och dom skulle precis låsa. Jag frågade snällt om jag ändå kunde få fixa det jag skulle, snabbt skulle det gå, och inom 30 sekunder var jag ute igen:) Fick snabba på ordentligt! Hehe.

En snabb sväng in på Ur & Penn, där S kortade av bandet på en klocka han fick av mig på Alla ♥ dag och sen shoppade vi loss på Hemtex:) Badlakan, matta, kökshandukar och den ♥-formade kudden på bilden. Supersöt!:)

Under kvällen har jag gjort mig en ny header. Vart nästan spyfärdig av den förra;( Och nu väntar vi på Linnea, ska se nya Gossip girl och spela cs. Vi är sånna jäkla nördar, alltså!

Vi hörs imorgon igen!

Stundvis och Dermanord


Världsbäst peeling från Dermanord ♥

I torsdags var jag på invigning av Stundvis [Länk] nya lokal. Malin hade fått det så himla fint och mysigt:) Tävling, bubbel och massa god choklad. Köpte med mig en Papaya peeling hem, och den var så jäkla grym! Try it.


Hej där


Nu är jag tillbaka! Lite gladare, lite äldre och lite mörkhårigare (.. om det ens är ett ord;)

Har haft fullt upp idag, varit på invigning och så. Men ska berätta mer om det imorgon:) Nu ska jag istället umgås med S och L.
Kram på er ♥