The big bang theory


Har blivit helt jäkla betuttad i serien The big bang theory ♥ Kan se avsnitt efter avsnitt efter avsnitt utan att bli less... Har plöjt igenom säsong ett till fyra på vad som bara känns som några dagar. Har blivit störtkär i Sheldon som är sådär irriterande nördig! Haha :)

New in


Gjorde en beställning från Nelly.com förra veckan och i måndags plingade brevbäraren på dörren med paketet :) En bh från Wonderbra och en paljettkjol (som är så mycket snyggare i verkligheten än på bilden). Jag har svårt att bestämma mig för om jag ska ha kjolen på julafton eller nyårsafton.. Det återstår att se!

By the way, så har Nelly fri frakt till och med 23 december! :)

Good morning


Börjar denna onsdag med ett bad :)

13 december


Shit vad dagarna bara flyger förbi! Redan lucia och bara 11 dagar kvar till julafton :) Alla julklappar är köpta och ligger inslagna på golvet i ett av hörnen i vardagsrummet, där julgranen också ska upp så småningom. Det vill säga när jag får ork till att tränga mig in i förrådet och leta redan på den. Haha.

Helgen som varit var nog den lugnaste på år och dar. Lite snöbollskrig, vin och spel :) Jag har fortfarande ont i varenda kroppsdel sen jag blev snöbadad... Helgen som kommer fyller S år och då blir det självklart födelsedagsfirande här hemma! Jag hoppas att den här veckan går saaaaakta, så jag hinner läka.

Kramar

The one that got away

Jag är helt fast! ♥ Repeat och högsta volym ;)

Katy Perry - The one that got away

This friday

[Bild från i höstas]

Har inte fått många timmars sömn i natt men ändå känner jag mig pigg och glad! Det är ju ändå fredag liksom ;)

Har varit in till stan och solat, kom hem och slängde i mig lite frukost (eller snarare lunch med tanke på vad klockan var) och nu vet jag inte vad jag ska göra. Känner mig rastlös. Jag vet att jag somnar om jag sätter mig och kollar tv. Nelly är hos mamma och S jobbar så det känns extremt jäkla tomt här. Kan ju alltid ta tag i den stora klädhögen som fått sin plats på sovrumsgolvet. Haha. Och kanske ett bad på det?

Kramar