På köksbordet


Var en sväng på IKEA igår. Hittade en massa fint och så här ser det ut på vårt köksbord just nu :) Plommonfärgat, lila och rosa blev jättefint till de gråa tapeterna ♥

Tapet


Tapetseringen här hemma fortsätter.. Just nu är vardagsrummet halvtapetserat men idag kommer S pappa hit och fortsätter :) Sen ska hallgolvet bytas, men vi har inte fått någon tid för det ännu. Och SEN är allting färdigt! Så otroligt skönt det ska bli. Ställa alla möbler i ordning, hänga upp tavlor m.m.

Nu ska jag sätta mig ute på balkongen och steka ;) Supervarmt ute idag!

Torsdag


Jag och Nelly sitter ute i solen. Så härligt! Såg precis en fjäril, då är det snart sommar :D

Är fortfarande kvar hemma hos mamma. När S kommer hem från jobbet åker vi hem till lägenheten igen :) Skönt att få sova i vår egna säng igen.

I morse var jag till vårdcentralen, träffade min läkare som undersökte mig och fick sen ett nytt sjukintyg innan jag åkte därifrån. Imorgon ska jag tillbaka dit och träffa en rehabkoordinator, och i slutet på denna månad åker jag till Gällivare för magnetröntgen. Känns så bra att allt är i rullning nu! Jag vill ju inte vara sjukskriven hela livet liksom..

Annars är det en riktig toppendag idag, och ska nu fortsätta njuta av vädret! :D
Kram på er!

Oh, Sunny day!

Underbart väder idag! Jag och Nelly är hemma hos mamma. Jag har suttit ute på altanen och solat och under tiden har Nellygumman grävt sig fram i den kvarvarande snön :) Nu gick vi in en stund, och hon däckade direkt. Lillsnuttan ♥

Just nu slipas vardagsrumsgolvet i nya lägenheten. Yes, vi har äntligen flyttat! :D Vi har hunnit med att tapetsera i köket och hallen och nu när vardagsrumsgolvet snart är färdigt ska det tapetseras där också! Golvet i hallen byts också inom ett par dagar. Kommer bli så fint :)

Ska gå ut i solen igen. Försöka få lite färg ;)
Kram ♥