Godkväll

Lördagkvällen började hemma hos Elin och Jens, där vi spelade poker. Det går ALLTID bra för mig i början, sen försvinner markerna sakta, saktaaaa.. Sen åkte vi till stan och körde massa folk fram och tillbaka.Kring tre blev jag less och bad Sebbe köra mig till lägenheten innan han begav sig till Rosvik och andra ställen för att köra hem folk.

Idag var vi ut på en fotorunda, medans det fortfarande var ljust. Men det är ju så satans kallt ute att jag knappt orkar hålla kameran för att fingrarna fryser! Några få bilder blev det iallafall:) Middag åt vi hemma hos mig, kyckling och potatis. Gott som vanligt! Efter det möblerade vi om i mitt rum. Vi var tvugna att ta bort kabellister från väggarna, skruva loss och fast högtalare och sen flytta säng, tv och dator plus lite annat. Nu är det mysigare här inne, och jag har velat ha det såhär länge. Men har bara inte orkat på grund av högtalarna å det.. Nu tog vi oss i kragen!;) Och på det så har vi bytt ut alla lampor jag har i rummet, det fanns typ en lampa som fortfarande var hel och lös. Nu slipper jag mitt mörka rum i fortsättningen:D

Kommentarer
jennifer

sv okej!jag ser på film :) du då?

2009-01-04 @ 23:34:27
URL: http://jennifermolin.blogg.se/
› K a т т a

Tack så mycket.

Minns inte vad jag hade för inställning i kameran riktigt utan testade mig fram. Objektivet hade jag ställt in som oändligt/evighet.

2009-01-04 @ 23:41:40
URL: http://fakkors.blogg.se/
› K a т т a

Tack så jätte mycket :)

2009-01-04 @ 23:51:28
URL: http://fakkors.blogg.se/
jennifer

sv: ok!

hsm ;)

2009-01-05 @ 00:58:41
URL: http://jennifermolin.blogg.se/

Kommentera

Ditt namn

Kom ihåg mig?

E-mail (kommer ej att publiceras)

URL/Blogg